Nova oprema / Linije za ovijanje, distribucijo, logistiko in pakiranje

Linije za ovijanje, distribucijo, logistiko in pakiranje

Prosistem graf – pravi naslov za zahtevne kupce linij za ovijanje, vlaganje, naslavljanje, logistiko, sortiranje, distribucijo in pakiranje hrane

Zakaj je Prosistem graf pravi naslov za zahtevne kupce linij za ovijanje, vlagalnje, naslavljanje, logistiko, sortiranje, distribucijo in pakrianje hraen?

Zastopstvo vodilnega svetovnega proizvajalca
Z namenom zagotavljanja visoko kvalitetnih linij za ovijanje, vlaganje, naslavljanje, logistiko, sortiranje, distribucijo in pakiranje hrane pri podjetju Prosistem graf kupcem zagotavljamo linije specializiranega italijanskega proizvajalca SITMA, ki zagotavlja vrhunske izdelke že od daljnega leta 1965 in je vodilni svetovni proizvajalec ovijalnih in vlagalnih linij. Izdelki, ki jih proizvaja podjetje Sitma so v svetu znani predvsem kot izrednotehnično dovršeni, visoko kvalitetni in izredno učinkoviti.

Strokovno svetovanje
Z namenom zagotavljanja najustreznejših rešitev pri podjetju Prosistem graf najprej dobro spoznamo problem naših kupcev in nato na podlagi dolgoletnih izkušenj, visokega nivoja znanj in vrhunskih izdelkov skušamo svetovati najboljšo rešitev.

Tako boste ob sodelovanju z nami dobili zanesljivega in strokovno usposobljenega partnerja.

Produkti se delijo v naslednje skupine

Ovijalne linije

Linije za ovijanje paketov:

Linije za ovijanje knjig:

Linije za naslavlanje in kuvertiranje

Linije za naslavljanje:

Linije za kuvertiranje:

Distribucija

Distribucija in sortiranje:

Manipulacija:

Linije za pakiranje hrane

Linija za ovijanje zmrznjene hrane v folijo:

Postanite naš poslovni partner in ponudite svojim strankam kakovostne izdelke.

Pišite nam

Servis in rezervni deli

Odlikujejo nas kratki odzivni roki in hitri posegi. Za vse morebitne težave lahko poiščemo vse servisne informacije neposredno pri proizvajalcih. Dobavljamo in vgrajujemo originalne rezervne dele posameznih proizvajalcev. Del rezervnih delov pa imamo tudi na zalogi v skladišču.